Mirjam Schrauwen Fotografie

Als je van de mooiste dag óók de mooiste herinnering wil

Dit ben ik: Mirjam, fotograaf. Voor mooie herinneringen aan jullie bruiloft, dierbare trouwfoto's en een mooi fotoalbum voor het leven.

Ik ben Mirjam; ik hou van mensen. Het is mijn passie om emoties en geluk vast te leggen in beelden. Door mijn spontaniteit en laagdrempeligheid heb ik gemakkelijk een klik met mensen. Dat is fijn tijdens het fotograferen van een belangrijke gebeurtenis als trouwen. Ik hou van stijl en ben misschien een beetje te perfectionistisch. Een voordeel voor het bruidspaar; ik laat niks aan toeval over en de trouwalbums zijn bijzonder en stijlvol. Door mijn creativiteit ben ik in staat om telkens iets unieks te leveren, waarbij mijn inlevingsvermogen me helpen om volledig mee te gaan in de wensen van jullie, het bruidspaar. Ik ben gek op bruiloften; op zo'n dag ziet iedereen er mooi en stralend uit en gebeurt er veel. Zo'n dag vliegt voorbij. Mijn aandeel daarin als fotograaf is geweldig belangrijk. Die dag ben ik er om alle details en mooie momenten vast te leggen en te zorgen voor een herinnering voor het leven. Mijn enthousiasme en goedlachsheid worden altijd beloond met mooie beelden van de gasten op een bruiloft. Ik ben een gelukkig mens om dit mooie werk te mogen doen.

Voor als je nog wat meer wil weten over Mirjam Schrauwen, fotograaf: een snoeper, Bourgondier en levensgenieter met passie voor fotograferen en gek op bruiloften met mooie mensen, taarten en vrolijke gezichten. Wil je een mooie trouwreportage in een trouwalbum op alleen huwelijksfoto's op DVD? Alles is bespreekbaar en veel kan. Ik ben voornamelijk actief als fotograaf in de omgeveing van Breda, Terheijden, Made, Drimmelen, Oosterhout, maar ook buiten deze regio maak ik graag foto's, Zelfs voor trouwreportages in het buitenland kun je bij mij terecht.