het GeluksLab

De 365 dagen lekker in je vel coach!

Het GeluksLab, coach voor pubers en kinderen

Kinderen en pubers zouden zorgeloos door het leven moeten gaan. Helaas gaat dit niet altijd op voor deze -soms zo- kwetsbare jonge mensen.

Kinderen of pubers kunnen soms erg piekeren of rondlopen met een vol hoofd. Je weet als ouder niet altijd wat er omgaat in het koppie van een kind of puber.

Mijn manier van coachen is voor pubers en kinderen erg veilig. Ze hoeven niet de inhoud van hun problemen met me te delen. Het coachen gaat op een effectieve, snelle, speelse en ontspannen manier.

Kinderen en pubers komen in Het GeluksLab (weer) in hun eigen kracht te staan met een positieve en optimistische kijk op de wereld en het leven. In Het GeluksLab leren ze weer voor zichzelf op te komen.

Vaak zijn er slechts enkele coachingssessies nodig om een kind of puber weer te laten stralen. Indien gewenst en met goedkeuring van school kan ik onder schooltijd coachen óp de school van jullie kind. 

Loopt een kind of puber vast op sociaal emotioneel gebied of zit een kind niet lekker in zijn of haar vel? Gaat het op school even wat moeizaam? Blijf er niet mee tobben!

Maak een afspraak en ik vertel graag wat ik als coach van Het GeluksLab voor jullie kind of puber kan betekenen.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info